2010. január 19., kedd

Beígértem a ruhákat:



Akkor kezdem is mindjárt  számomra az egyik leginkább tetszővel, amelyet a Miami helyszínelőkből ismert Eva La Rue viselt. Igazából nincs hozzá nagyon mit fűzni, az egész megjelenés jó, ahogy van. A tört fehér jól megy a sötétebb tónusú bőrhöz, és a fekete hajhoz. Az alja is szép, az esése is, a fazon is. (10/9)

Drew Barrymore ancúgja már annyira nem volt nyerő. Az egész felsőrész mintha meg lenne tekeredve rajta, szegényt így kifacsarták. A színe se valami megkapó, az anyaga csillámos tornadressz. És azok a bojtok csak megfejelik az általános iskolai tornaóra hatást. (10/4)


Sandra Bullock egyszerű alakú ruhája az egyik legszebb mind formára, mind színre. Az hangsúlyos árnyalatot nem díszítette túl hatalmas ékszerekkel, hiszen az organza felső szoknya önmagában is elég. A frizura is szép, szóval ez el lett találva! (10/9)


Az egyébként tök szimpatikus Mo'nique szerencsére tudta magáról, hogy, khmm, "nem éppen kicsi", ehhez mérten ez a ruha jó választás. Beth Ditto-val ellentétben ő legalább nem préseli magát fénylő sztreccs-borzalmakba. Talán a szín az ami nem annyira jó... (10/7)



Christina Hendricks ruhájával eltartott egy ideig míg megbarátkoztam, de aztán sikerült. Ha külön-külön vesszük, az öltözék egyik eleme sem túl sikeres: élettelen szín, maj' kibuggyanó mellek, fura oldalmegoldás, de valahogy  így együtt  egészen kellemes az összhatás. Olyan kosztümösen  jól sápadt, és  jól halottas. (10/8)


Diana Kruger borzalmas, nincs is mit hozzáfűzni, mindenki látja. Pedig kedveltem ezt a nőt egészen eddig, mert mindig ízlésesen, és csinosan jelent meg mindenhol. No de most...szomorú... (10/4)



Meryl Streep (aki két szobrocskát is nyert) most is kifinomult és elegáns, mint mindig. Egyszerű ruha, nehéz lenne belekötni, ez a fekete öltözékek előnye: szinte lehetetlen velük mellényúlni.  Tetszik az aszimmetrikus ujj, talán az öv lehetne egy egészen kicsivel finomabb. (10/8)



Ginnifer Goodwin ruhája nagyon szép. Jó a hossza, a színe, a formája, a vállmegoldása, és gyönyörű a cipő is.
És jól áll neki a rövid haj. (10/9)



Jennifer Morrison egy habcsók, esetleg karácsonyfa, de az is csak savas eső után. Vagy nem...inkább egy angóra kecskére emlékeztet, akinél elérkezett a nyiratkozás ideje, mert a bundája alja rasztásodásnak indult. (10/3)



Az előbb említett fekete ruhák előnye itt is él, Lea Michele ruhájának ráadásul még a formája is szemtelenül szép, nemhogy a fodros alj! (10/8)


Tina Fey (akit kedvelek) ruhája nem jó, a színnel és a szabással nincs gond, csak a hosszal: összetömpíti. És a cipőválasztást sem értem. (10/5, bocsi Tina)


Amikor Sarah Fergusson ruháját először láttam nyugtáztam, hogy "oké, szép-szép, de unalmas"...aztán megláttam! Tükörbársony! Rá kellett zoomoljak! De, igen, az volt...puma! Ezt az anyagot melegítőfelsőnek nem tolerálom, nemhogy nagyestélyinek! Legközelebb nemezben jön!? (10/2)



Toni Colette azzal a fura arcberendezésével együtt számomra valamiért tök szimpi. Ez a ruha ugyan kissé haloványka, de végülis nem rossz, még akár egész szépnek is mondanám. (10/7)



Olivia Wilde, -szemét leszek- de arcát otthon felejthette volna. Valószínűleg a sminkje lett igazán elszúrva (frizurástól), mert alapjáraton szép FEJE van. Meg amúgy a ruha is elég gyenge. (10/6)

 
Az Avatar-os Zoe Saldana megjelenésével úgy összességében nincs baj. Bár a ruha kicsit olyan hatást kelt bennem, mint, amikor rohannék A 6:10-eshez, de az ominózus farmer még nedves, így az embernek nem marad más választása, mint ráhajszárítózni. Lehet, ő is ezt tette, ráadásul a szárító hátulja még be is szippantotta az ruha alját, ezáltal kicsit még meg is cincálta azt...na de nem olyan rossz. (10/7)



Jessica Lange ruházatában csak egy dolog irigylésre méltó, a bátorság, amivel magára öltötte ezt a poliészter-rémálmot. Najó, azért megenyhül a szívem, ha arra gondolok, vajon fogok-e én így kinézni 60 évesen? De nem, nem az irigység szól belőlem, amit az elővizionált gurulós bevásárlószatyor idézett elő, a ruha tényleg pocsék. (10/5)
Ezennel véget ért a csajok ruhamustrája, a pasik többnyire öltönyben, zakóban, meg, ami kell ugye. Ez nem is olyan izgis.



De azért itt van Robert Downey Jr., aki jó példa arra, hogy ilyen egyszerű (se nyakkendő, se semmi) szerkóban, is milyen nagyon jól lehet kinézni. Nagyon. A gombocskák meg külön tetszenek. (10/10 köhömm, na jó 10/9 ;) )



És íme itt az elrettentő ellenpélda. Michael C. Hall-nak feltenném a finom kérdést: "Hogy nézel ki eeeeeem-ber!?" Mint egy rákos alkoholista. Ezt egyszerűen nem értem. Jó poénnak találta? Vagy TÉNYLEG egy rákos, alkoholista? Esetleg valami rettentő rendhagyót akart, és rosszul sült el? Vagy Dexter kinyírta stylistjét? A képen egyébként épp köszönőbeszédet mond...vajon kinek? Vélhetőleg bizonyos Sándornak (az építkezésről)


Ez a kép azt hivatott bemutatni, hogy Michael TUD emberien kinézni, ha akar.
De a mostani az: 10/0 Mégis mi lenne?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hogy tetszett?