2010. március 15., hétfő

Az Oscar ruhái

A díjátadó alulmúlta önmagát az előző évekhez képest, minden tekintetben: rossz poénok, unalmas műsor, még unalmasabb köszönőbeszédek. És persze a ruhák: azok se voltak nagy számok.
Amanda Seyfield Armani Privé ruhájának szép a formája, de nagyon uncsi a színe. Az anyaga olyan mint az itatóspapírnak, és a lenyalt haj se javítja az összképet. Valami nagy, színes nyaklánccal nagyon csinos lehetett volna.
10/6
Anna Kendrick Elie Saab estélyije nagyon szép, csak ez az árnyalat nem a legjobb: teljesen elegyet alkot a bőr színével. Kár érte, mert nagyon csinos, jó a haja is.
10/8
 Cameron Diaz nem elég, hogy unszimpatikusan néz ki, ráadásul, pofátlan módon még viaszból is van! A ssszemét... De, ez az Oscar de la Renta ruha szép, már, ha nem vagyok elfogult. De az vagyok.
10/6
 Carey Mulligan érzem, hogy Pixie Geldof akart lenni. De nem sikerült neki: Lego ember lett. A Prada ruha jó, bár én aranyszínűbb fülbevalót választottam volna.
10/8
Charlize Theron Dior ruhája rettenetes. Meg a smink, és a haj is. Az ékszerek is rosszak, mert nincsenek. John Galliano szereti megszivatni az embereket (például Celine Diont), valószínűleg ezen is baromi jól szórakozott, otthon, a tévé előtt.
10/3
Diane Krüger egyre bénábban néz ki, pedig ezelőtt mindig olyan csini volt. Borzasztóan sovány, csak úgy csüng rajta az a Chanel ruha (ami, egyébként szar nem túl szép) Nem is értem, és nagy a feje!
10/4
Elizabeth Banks Versace ruhájának gyönyörű színe van, olyan ködszínű. :)
A formája már nem ennyire megkapó: eltorzítja az alakját, és borzalamas a mellmegoldás. De a haja csini.
10/6
Jennifer Lopez is az itatóspapír-Armanit választotta. Nem olyan rossz ugyan, bár szerintem egy kibontás utáni, kifutott tartalmú pezsgősüvegre hajaz.
10/6
Kate Winslet sosem fog mellé, ugyan egy ilyen egyszerű Yves Saint Laurent ruhával nem is nehéz. De nem tetszik a haja.
10/6
 Maggie Gyllenhaal Dries Van Noten ruhája kicsit...strandkendő. Vagy nemtudom, de izé.
10/5
Mariah Carey Valentino dressze egy kissé divatjamúlt. Jó, lehet, hogy csak én vagyok túl szigorú Mariah-val, de nem tudom megbocsátani, az arcáról lesütő ostobaságot.
10/7
Meryl Streep olyan csinos! Nagyon tudom tisztelni az olyan nőket, akik 60 éves koruk ellenére nem akarnak 16-nak kinézni. A ruhát Chris March tervezte.
10/9
Miley Cyrus mintha a Madonna-bodyra vett volna szoknyát. Vajon tíz év múlva is még mindig Hánámontána lesz, vagy fog majd emberi filmekben is játszani? A ruci egyébként Jenny Packham.
10/5
Penélope Cruz gyönyörű, mint mindig. Ettől még nem kap amnesztiát a ruhamegtekeredésre.
Ruci: Donna Karan, hm.
(a háttérben, tőle jobbra lévő, pink-kesztyűs hölgynek meg megnézném a gondolatait...)
10/8
Queen Latifah ruhájának a márkáját nem tudom, de szép. :)
10/7
Rachel McAdams, és óóó a kanapéhuzat Elie Saab ruci! A formája azért szép.
10/8
Sandra Bullock olyan semmilyen ebben a Marchesa öltözékben, a haja is snassz, hát.
10/6
Tina Fey aranyos. Ez a Michael Kors ruha meg érdekes választás, de végtére is, nem rossz.
10/7
Vera Farminga is Marchesa-t választott. A színe gyönyörű, viszont az alakja! Olyan mintha egy tengeri csalánozó tekeredett volna köré. hjuj.
10/7
Sarah Jessica Parker Chanel ruhája borzalom. Mint egy hátmerevítő, és mindjárt megfojtja! A férjecskéje meg annyira bárgyú! :D
10/3
Zoe Saldana Givenchy rucijával időbe tellett megbarátkoznom. Valóban, tényleg nagyon elüt a felső, és a szoknyarész. Lehet, hogy nagy melléfogás, de nekem tetszik.
10/9
Nicole Richie szörnyű. Sosem tetszettek ezek a típusú ruhák, szörnyen öregesek. Bár meg kell hagyni, Nicole igazán normális az utóbbi időben: nem vedel, nem kokózik, nem vezet betépve, nem jár őrült bulájokba, hanem jótékonykodik, alapítványokat hoz létre,és gyerekeket szül. Joel (a Good Charlotte énekese, amikor 12 voltam szerettem :D) jófej lehet, ráadásul itt még csini is.
Ketten: 10/7
Megint egy páros, ezúttal: Robert Downey Jr. és a felesége. Susan ruhája tetszik, és szép a haja is. Robert meg, hát, azta, de mit várunk? Jó ez így, ahogy van.
Ketten: 10/8
Ők meg itt Katherine Bigelow, és volt ura James Cameron. Júúúj, de sunyi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hogy tetszett?