2010. május 10., hétfő

Tanácsok ingyen: Hogyan halászd elő Cirmikét?

Frankó kis pszichodráma alakult ki? A gyerek hetek óta egy kissziszáért vonyít? Ha igen, a Tesco állatkaja részlegéről pánikszerűen menekülni kell, a kisállatkereskedések kirakatai a pokol egy-egy bugyrai, a National Geographic horrorcsatornává lép elő, az újságokban mindenütt pónilovas Steffy-babák riogatnak. Vajon észrevette őket? Észre. Üvölt. A nagymama megsajnálja: vesz neki egy adag cicás matricát. A helyzet tovább romlik, ráadásul Apu is igen stresszes az utóbbi időben, mivel nagyot zuhant a BUX, és lekoccolta a Transit oldalát. És ekkor! Hazafelé vonszolod magad, és meglátod.....ŐT! Igen, na EZ macska a javából! Mocskos, büdös, szakadt, de macska. Hazaviszed, megfürdeted az épp kéznél lévő méregdrága Dove-al, megszárítod, aztán masnit a nyakába. Jajj, hogy fog örülni a Nusika! Csak jöjjön már, haza az isiből. Még 20 perc. Alig várod mi, Mircike? Mircike lesz a neved, jólvan, te kis drága? Mircike....Mircike? Mir...?
Hol az Istenbe' van?! Pánik. AAAAA ROHADÉK! Bebújt a szekrény alá, és bebetonozta magát. Gyorsan, ki kell szedni, de hogyan?! Még 15 perc. Papírzsebkendőből formált, speciális macskacsalogatóddal igyekszel kiberhálni az állatot, de sikertelenül. 10 perc maradt. Mindig is rühellted a macskákat? Na, akkor jöjjön a szalámidarabkás csapda. Kockákra vagdalod, elépakolod a tetvesnek, de nem jön ki a nyamvadt. PÁNIK. (durvább esetben random szívroham)
Ámde! Az ilyen, igen rázós esetekbe használd fel ezt a felettébb hasznos praktikus MACSKATÁP szagú szappant! Garantáltan ráindul a Cinya.
Itt be is vásárolhatsz egyet, az ilyesfajta pánikhelyzetek kivédésére. Őrült Macska Kisasszony ajánlásával!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hogy tetszett?