2010. december 27., hétfő

Hol töltsd a szilvesztert?

Bevallom őszintén mindig is utáltam a szilvesztert, de miután beszélgettem erről az ismerőseimmel, kiderült, hogy ezzel nem vagyok egyedül: az újév-ünneplés senkinek sem tartozik az év kedvenc bulijai közé.
Az indok: ilyenkor jól KELL érezzük magunkat, és, amit "kényszerítenek" az sosem sül el olyan jól, mint a spontán összeállt partik.
Ha nem szeretsz valaki pincéjénél fagyoskodni a semmi közepén, a helyi diszkóban kiakadni, az egyre lejjebb csúszó korosztályú kislányokon, vagy egész éjszaka gagyi ABBA-remixekre ugrándozni, viszont szeretnél elmenni itthonról, és nem a tv-t bámulni, akkor összeszedtem ehhez néhány ötletet.
Mivel olyan helyet, ahol a klasszikus értelemben vett szilveszteri zene szól (R'N'B',house, electro...) mindenki könnyen talál, én most egy kicsit másfélébb kínálatú klubok estjeit mutatom meg.

ELŐSZILVESZTERI BULIK:

  • Lesz Fekete Zajos buli a Tündérgyárban (Bp. IX. Tűzoltó u. 22.), 29-én, a Negative Artosok jóvoltából. Fellép az Agregator, a Stonedirt, és a Burnin' Full Throttle, éjfél után pedig afterparty lesz, főként doom zenével.

A belépő egy ezres, ebből 500 forintot leihatsz

  • Ha nem akarsz két estén át költeni, akkor az ingyenes a Peace Before Hell's Gates, tízkor kezdődő bulija a Gyárban (Bp. IX. Soroksári út 160.)  neked való. A Nagyteremben fellépnek: Narny, Zegotha vs. Monga, Nasgul, Zahir, Acyde vs. Ero Sennin.


  • Másnap ugyanitt (Gyár) kerül megrendezésre a hetedik Frusztráció Fétis Parti, ahol a zenét a Depeche Mode Klubos Józan Géza biztosítja. Ha a dolog érdekel, még most szerezz be egy-két latexcicanacit, mivel a buliba csak fétis göncökbe engednek be.

A belépő csajoknak egy ezres, pasiknak kettő, pároknak meg kettő, és fél.

  • A Petőfi Csarnokban, 30-án a Magyar Depeche Mode Rajongói Klub szervez előszirveszteri partit a Depeche, Ákos, és a 80-as, 90-es évek legnagyobb slágereivel. 
A jegy 200Ft.
A hardcore Depeche-esek Szombathelyen, és Győrben is találnak hasonló bulit! 
  • A Filterben, ugyanekkor ingyenes indie-buli lesz.

SZILVESZTERI BULIK:

  • A Kék Yukban (Bp. III. Fényes Adolf u. 28.) metálos hangulatban lehet majd újévet köszönteni: fellép a Watch My Dying, az Effrontery, és a Stonedirt. A koncertek után rockdiszkóra zúzhat tovább a nagyérdemű. A belépő 2000Ft.
  • A 101 Klub, és a Sirius & Altair jóvoltából a Living Room-ban  (Bp. V. Kossuth Lajos u. 17.) Retro party lesz, két teremben. Az elsőben Depeche Mode, New-Wave, illetve 80-as, 90-es évekbeli zene fog szólni, a másodikban dark, gothic, és industrial. Sokáig szemeztem ezzel a bulival, mivel Ann-től kaptam egy csodás képeslapot az eseményről, ami nagyon csábító volt. (A belépő 3200 Ft.)
  • A Gyárban szilveszteri buli is lesz, három teremben, ahol gyakorlatilag minden lesz! A jegy 1000Ft.       Én erre voksolok...

2 megjegyzés:

  1. "klasszikus értelemben vett szilveszteri zene szól (R'N'B',house, electro)" - mindig tanulunk valamit! :D

    VálaszTörlés
  2. Miért? Nem ez van mindenhol? :D
    Egész éjszaka 3 Katy Perry remix szól, azt' érezd magad jól, miközben az érvágás kerülget. :D

    VálaszTörlés

Hogy tetszett?