2010. február 1., hétfő

Grammy-t nyert a Phoenix

Aminek igazán örülök, pedig elnyerte a Yeah Yeah Yeahs elől, és elnyerte a Depeche Mode (!) elől, de nem bánom. Felsorolom ki, és mik nyertek a tegnap éjjel lezajlott átadón, de csak a legfontosabbakat/ legismertebbeket, mert nem igazán hiszem, hogy bárkit is érdekelne a legjobb album zydeco és cajun kategóriában. De ha mégis, az írjon, és esküszöm elküldöm neki! Ha ilyet őszintén ismer valaki, az megérdemli.
Reménykedem, hogy nagyrészt popot, és rockot hallgattok. haha
Az év felvételeUse somebody a Kings of Leon-tól (hú, lenyomta Lady Gagát, ezaz! Pókörfész!)
Az év albuma: Fearless, Taylor Swift-től
Az év dala: Single Ladies (Put A Ring On It), Beyoncé-tól
A legjobb új előadó a Zac Brow Band lett. A Silversun Pickups érdemelte volna meg. Ezért.
Legjobb női, pop-vokál előadó: Beyoncé-Halo (az akármi+ "vokál" azt jelenti: van háttérének, az illető tehát kísérettel énekel, a "hangszeres", pedig azt, hogy az énekes magában dalolgat, hangszerkísérettel, háttérének nélkül. Csak, hogy értsünk.)
Legjobb férfi, pop-vokálos szám: Jason Mraz-Make It Mine
Legjobb csoportos vokálos popszám: Black Eyed Peas- I Gotta Feeling
Legjobb vokálos pop album: The E.N.D. a Black Eyed Peas-től
Legjobb tánc (dance) szám: Poker Face Lady Gagától. Nyajj!
Legjobb elektronikus/dance album: Lady Gaga- The Fame, amiért rettentően haragszom. Ők voltak ugyanis egyesek, a vetélytársak közül: a Crystal Method a remek Divided By Night ( Smile) albummal, és a Pet Shop Boys a Yes-szel ( Love etc. ) Hát. FUCK Lady Gaga.
Legjobb hagyományos vokálos pop album: Michael Bublé- Michael Bublé Meets Madison Square Garden. Remek.
Legjobb szóló, vokálos rock szám: Brusce Springsteen- Workin On A Dream Helyes! De azért meg kell említeni Bob Dylan-t a Beyond Here Lies Nothin' -nel.
Legjobb rockszám, banda előadásában: Use Somebody- Kings of Leon (volt még Green Day, Eric Clapton, Coldplay és persze U2)
Legjobb hard-rock szám: AC/DC ( nincs villámos karakter)- War Machine
Legjobb metál szám: Judas Priest- Dissident Aggressor (Ministry-t jobban kedvelem, sebaj)
Legjobb rock album: Green Day- 21 Century Breakdown
Legjobb alternatív, rockalbum: táráppá a Phoenix! Természetesen a Wolfgang Amadeus Phoenix-szel. És íme egy klassz kis szám tőlük. A Depeche Mode meg nálam Grammy nélkül is szuperelismert, de, hogy megbékítsem Dave Gahan-éket: WROOOONG!
És Rufus Wainwright apukája nyerte a legjobb hagyományos, folkalbumért járó elsimerést. Ez pedig a legjobb klipp. Victoria's Secret!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hogy tetszett?