2010. február 11., csütörtök

Kutyadivat (...na nem komolyan)

Ha te pompázatossan nézel ki, miért ne nézhetne ki a kutyád is? Minden kisállattulajdonos tudja, hogy: az "én kis Hercegnőm IGAZI egyéniség, hihi!" Ha szeretnél te is így érezni csökkentesd az IQ-d vegyél az állatkádnak egyedi, személyes nyakörvet, amivel úgy alakíthatod ki a saját stílusát, hogy közben nem csinálsz teljes hülyét belőle (magadból). És végül: képezd le a társadalmat a kutyáddal!
 
Az első, a klasszikus zseb-ölebekre lett tervezve. Minden Jenny, Delphine, Cuki és Dzsesszika imádni fogja! Ha meg nem, kitépi a karod. Amilyen kicsi, olyan agressziv és hisztérikus, akárcsak az Anyucija.

 
Ez szintén a popkultúrán szocializálódott, ámde kicsivel több elmével megáldott kutyák nyakörve. Az olyanoké, akik Diet Coke-on, Dr. Pepperen és sajtos chipsen nőttek fel. Nem élet az életük önarcképes nyakörv nélkül, hiszen a Barátok köztben is ilyen volt! Az ego-juk pedig legalább akkora mint a gazdáé. (itt az olyan dögökrea gondolok, aki gondolkodás nélkül lepisili a tiédet a parkban)
Ez itt minden nyakörvek alfája és omegája: a rocker-kutya imidzs elengedhetetlen kelléke! Csak akkor lehetsz igazán trú a helyi pop-rock bandában, ha a kedvenced is az. Ezek az ebek mindig valami menő, lehetőleg alteros rocksztárról, vagy együttesről kapták nevüket, úgymint: Cure, Bowie, Freddie, Stone, Cooper, Flea, esetleg Ozzy.

 
Az indusztriális nyakörv a rocker továbbgondolt változata. Itt már igazi fájdalomról van szó, szenvedésről, vérről, halálról, sebekről, a Pokol minden kínjáról, legalábbis akkor mindenképp, ha az oldschool Pretty Hate Machine klubban spanolsz a kutyáddal. Esetleg megpróbálsz bevágódni a helyi banda, menő, gázálarcos tagjainál. hmm...nekem tetszik!
  
Ez a darab a divatos, trendy, minden körülmény között egyedi, divat-provokátor-diktátor kedvenceké.Oltári klasszul mutat a fekete Chanel miniruhákhoz, a Gucci magassarkúhoz, Prada táskával, Dior fülbevalóval. Coco Chanel is tuti így sétáltatott volna kutyát!

 
Ez a te darabod, ha béke van, tesó!  Figyuzzzzd a lepkéket haver, aztán lazulj be, tolj el egy zöldet, hallgasd a tenger csobogását! Váo! húúúúúúú...
Odass, a skacokra! Mekkora intenzív, ahogy rúgják a bőrt. Mintha magát az Úr lelkét sasolnád, marhán odavágós. AZTI!

 
Ez az igazi, hamisítatlan 60-as évek! Nincs is mit hozzáfűzni, ha tutirabejön, ruccanj le érte a Közértbe!

 
Ez a nyakörv a szőrös, nagydarab, kizárólag bőrbe csomagolt, Harley Davidson-os fickóknak való, a 66-os út mellől. Megvan? Csak róják az aszfaltot a böhöm robogóval, át a sivatagon, a fejeden pöttyös kendő. Bukósisak? Akkor nem érzed a lényeget... 
Szóval! Adott az életérzés, meg a hetven darab, Hulk Hogan bajuszos melák, egy bulldog (Skypler, vagy egyéb idióta névvel) szintén pöttyös kendővel, és ezzel a nyakpánttal...
...és Easy Rider! 
  
  
És végül minden kutyába oltott Johnny Rotten, és Sid Vicious kedvence: a punk nyakörv! Ha lázadó, angolzászló, szegecses-kitűzős, farmermellény szimpatziáns vagy, ez aztán neked való! Csak ráadod a kutyára és veled együtt rúgja fel a kukát! Firkálhattok anarchia-jelet a szomszéd srác BMW-jére, fújhattok anarchia-jelet az iskola falára, vagy karcolhattok anarchia-jelet a metró oldalára, esetleg rajzolhatnátok egy anarchia-jelet az újonnan megnyitott, puccos kávéház oldalára! 
Micsoda móka! Netán egy anarchia-jel a buszvégállomás éjszakai bódéjára?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hogy tetszett?