2010. február 2., kedd

Ruhák a Grammy-ről

Az idei Grammy gála remek példa arra, hogy mit ne vegyünk magunkra. Hiszen, amilyen szép ruhák voltak az előző évben, most annyira nem sikerült felöltözni senkinek. Lássuk.
 
Ciara: Atyaég, mint egy riadt madár! Rövidnadrág, combközépig érő csizma kombinációval, eleve rossz, nemhogy ez a pehely-böhöly massza.Ki engedte így ki az öltözőből? Nem szólt neki senki? Olyan gonoszak tudunk lenni néha. (10/1)
 
Mary J. Blige: A szemmegfolyató színt még el is nézzük, mert tényleg jól passzol a sötétebb bőrhöz, mad veszünk napszemüveget. Node, az a nyakmegoldás. Olyan, mintha a 90-es évek szörnyű, fitness-cicifixét gyúrták volna össze egy estélyivel. (10/2)


Jennifer Hudson: Oké, ez egy szép ruha. A feltunkolt mellekre pedig már Marie Antoinette is ráfaragott. (10/6)
Jennifer Lopez: Én komoyan gondokodóba estem, mi ösztökélte ezen ruha felvételére. Jennifer ugyanis mindent akart egyszerre: bal oldalt estélyi, majd függöny (!), és oh la la máris szekszi űrruha! Az öntudatos fejből arra vélek következtetnik, hogy ezt az öltözéket bizony nem kreativitás, és a humorérzék vezényelte. Nem volt tükör. De legalább a cipője szép! (10/3)
Fergie: Vele úgy összeségében nincs baj, tetszik ez az ezüst ruhácska. Talán a hajával lehetett volna kezdeni valamit, de a többiekhez képes még ez is komoly felüdülés! (10/7)
Beyoncé: Miért van ezen a ruhán olyan mélyre levarrva a cipzár? És miért van autókárpitból? Legalább olyan rejtélyes ez, mint maga Edward (na nem ő, hanem ő itt!) Csúnya a haja, és az ékszerek sem jók. (10/5)
Miley Cyrus: Ő egy kaliber nekem Edward-al, de ez nem tartozik ide. Ez az -éljünk szép szóval- toálett (öltözék, nem wc!)egészen  jó, szép a színe is. A smink lehetne erőteljesebb. A hajáról meg lerí, hogy nem az övé. (10/7)
Rihanna: Ez a ruha gyönyörű, jól is mutat ezzel a bőrszínnel, nade FEJ! Ajnee. (10/9)
Taylor Swift: Csini! Ezen a képen a ruhája pont úgy fénylik, mint az Univerzim, csillagködök, galaxisok, naprendszerek! :) De azért feljebb húzhatta volna. (10/9)
Malina Akerman: Jóságos! Hát ez...ez....ehhez nincs mit fűzni, annyira rettenet! (10/0)
Lady Gaga: Naná. Bár ez a ruha még, nem is olyan halálos. Csak a többi. Honnan szerválta ezt a parókát, elképzelni nem tudom. (10/1)
És a nyertes! Elképesztő, de Pink. Nagyon-nagyon szépségs ez a ruha, jól megy, az amúgy fura hajához. A táska is jó választás volt, ahogy az ékszerek is. Reménykedem, hogy nem zöld a cipő alatta! (10/10!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hogy tetszett?